Over ons

Zonneveld Mediation

Rob Zonneveld is sinds augustus 2000 als register-mediator ingeschreven bij het MfN (MfN staat voor Mediatorsfederatie Nederland – voorheen NMI).

Zijn specialisatie is het oplossen van arbeidsgeschillen, wat niet vreemd is gezien zijn achtergrond. Rob is vele jaren werkzaam geweest als Human Resource Manager bij diverse grote bedrijven, waaronder Kwik Fit Nederland B.V. Hier zorgde hij voor een solide personeelsbeleid voor zo’n 1200 personeelsleden. Ook in deze rol kreeg Rob al veelvuldig te maken met uiteenlopende arbeidsgeschillen en het oplossen ervan.

Vanuit zowel zijn jarenlange ervaring als Human Recourse Manager (30 jaar) als zijn ervaring als mediator (17 jaar), heeft Rob veel kennis opgedaan van het arbeidsrecht, wat hem zeer van pas kan komen in zijn rol als mediator.

Veel partijen waarderen een mediator die actief en samen met hen meedenkt in het oplossen van het conflict. Zo staat Rob dan ook in het mediation-proces. Hij ziet zijn rol vooral als actief sturend door de verschillende fasen van het mediation-traject. Zijn doel is altijd om partijen, met respect voor elkaar, naar een langdurige en structurele oplossing te begeleiden. En wat de oplossing wordt, is natuurlijk aan partijen zelf.

Enkele kernwoorden zoals veel partijen over Rob aangeven zijn; Een rustige, nette en kundige gesprekspartner, aan wie ik de problemen kan voorleggen en die mij het gevoel geeft dat er naar mij geluisterd wordt.”

 

#

Waarom u voor ons kiest?

Precise Reports & Data

One of the biggest advantages that our research & analytics facility does have is that as compared to our competitors, the precision of our sampled reports and data projection is times higher.

Any Business Sector

We are a global company and so is our field of expertise! We’re ready to assist a business in any given niche or sector, conducting precise & detailed surveying, research, reporting, and projections!

Affordable Pricing Policy

While the overall value of the information we gather and analyze is invaluable, really, we still want to put an affordable price tag to all kinds of works we do. This way the benefit will be mutual!

Projections

We’re used to working within different industry sectors and any business niches, in order to make the most precise projections based on some solid big data!

Oortje?

Iemand houdt me een rond, kopje voor, zo eentje die twijfelt of hij nu een soepkom is of een koffiekop. ,,Heeft dit kopje wel of geen oor?”

Vanaf de plek waar ik zit zie ik geen oor, dus ik schud mijn hoofd. De ander glimlacht: ,,Ik zie het oortje wel. We kunnen nu een conflict krijgen over of er wel of geen oor aanzit, maar je kunt ook naar mijn verhaal luisteren en horen wat ik zie, met me meelopen tot je het oortje ook ziet. Dat kan ik ook voor jou doen.”

,,Het kopje is een metafoor voor een conflict. Het is maar van welke kant je iets bekijkt. Dat bepaalt wat je ervan vindt en hoe je erover denkt. Niets is wat het lijkt. Mijn taak als mediator is om mensen met elkaar te laten meelopen om te zien wat de ander ziet.”

Vragen over uw arbeidssituatie? Neem contact met ons op.

Klik hier